loading...

خنده در خنده

بازدید : 428
چهارشنبه 26 فروردين 1399 زمان : 2:37

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

بادمجان ۱ کیلو

عدس ا پیمانه

پیاز سرخ کرده ا پیمانه

کشک زعفرانی ۱ پیمانه

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری

زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه

نعناع داغ یک چهارم پیمانه

سیر تازه ۲ حبه

نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

گردوی پودر شده برای تزیین

طرز تهیه حلیم بادمجان

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان‌های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان‌ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس‌ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی‌هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز‌ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم . کشک پاستوریزه را هم می‌جوشانیم و کمی‌به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود . نعناع خشک را هم با کمی‌روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم،

دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. همچنین گوشت را با کمی‌فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی‌آب کاملا بپزد. نحوه تهیه و تزیین حلیم بادمجان خوشمزه و جا افتاده

منبع: http://matbakhman.blog.ir

الگوها و راهکارهای طراحی مسکن امروزی (معاصر) یزد با رویکرد معماری بومی .
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 9
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 19
  • بازدید کننده امروز : 13
  • باردید دیروز : 33
  • بازدید کننده دیروز : 33
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 97
  • بازدید ماه : 220
  • بازدید سال : 899
  • بازدید کلی : 6719
  • کدهای اختصاصی